مدل دقیق رم ها و باس و تاخیرشون روبنویسید
سلام
یه رم 2 گیگ ddr2 روی سیستم داشتم بعد از چک کردن مشخصات مادربرد و سی پی یو تصمیم به خرید 3تا رم 2 گیگ گرفتم،دلیل این کار هم پر کردن هر 4 اسلات های رم سیستم بود،رم هارو خریدم یه ویندوز 64 بیتی هم نصب کردم و همه چی اوکی بود دقیقا 8 گیگ رم در مشخصات سیستم نشون داده می شد.چند ساعت بعد سیستم شروع به ریستارت شدن کرد،مثلا بازی میکردی بازی یا گیر میکرد یا ریستارت می شد و صفحه آبی نمایان می شد بعد از اینکه خطاهای موجود در صفحه آبی رو بررسی کردم مشخص شد که مشکل از رم سیستم است.
ابتدا رم هارو در آوردم و هر کدام را تک تک تست کردم همه سالم هیچ مشکلی نداشت.بعد دونه دونه رم هارو اضافه کردم تا 4 گیگ تونستم رم اضافه کنم اما رم سوم را اضافه می کنم سیستم همان مشکل اول براش پیش میاد یعنی الان سیستم من 4 گیگ رم داره و هیچ مشکلی هم وجود نداره ولی رم سوم و چهارم رو که اضافه می کنم که بشه 8 گیگ سیستم من ریستارت میشه
تمام موارد چک کردم نمیدونم مشکل از کجاست؟لطفا راهنمایی کنید منو مادربرد من تا 16 گیگ رم پشتیبانی می کنه.
سی پی یو و مادربرد از ویندوز 64 بیتی هم پشتیبانی می کند.
لطفا منو راهنمایی کنید
خیلی خیلی ممنونم
|
مدل دقیق رم ها و باس و تاخیرشون روبنویسید
روی اسلات های 1-2 یا 3-4 رم ها رو قرار بده . با یکی از رم ها بایوس بردت رو اپدیت کن . همانطور که دوستمون گفتند مشخصات رم ها و مادربردت هم ذکر کن .
شات CPU-Z از قسمت SPD از هر دو رم
من موقعی که به این مشکل خوردم دقیقا در تست هایی که انجام دادم همین کاری که شما گفتین انجام دادم یعنی اسلات های 1-2 و یا 3-4 رم گذاشتم و بعد سیستم خیلی راحت راه اندازی شد و الان هم تقریبا 1 هفته است بدون مشکل داره سیستم کار می کنه اما من می خوام 8 گیگ رم داشته باشم نه 4 گیگ!در واقع الان کافی یه رم دیگه بهش اضافه کنم حالا در هر کدام از اسلات ها دوباره اون مشکل پیش میاد
من تا حالا بایوس برد آپدیت نکردم و بلد نیستم این کارو اگه میشه منو راهنمایی کنید
تمام چیز هایی که لازم بود تصاویرش آپلود کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
تمام مواردی که لازم بود در پاسخ قسمت پایین قرار دادم
DOOM999 (18-07-16)
من تو این چند ساعت چندتا مطلب در مورد آپدیت بایوس خوندم،یکی از این مطالب هم مربوط یه همین سایت،نوشته بود که این کار ریسک بالایی داره حتی تو خود سایت گیگابایت هم خوندم نوشته بود که اول اطمینان حاصل کنید که مشکل مورد نظر شما از بایوس مادربرد و بعد اقدام به انجام این کار کنید،جسارت نباشه اما می خواستم بدونم که مطمئنا مشکل من با آپدیت حل خواهد شد؟
مورد بعدی هم که در این سایت نوشته شده بود در قسمت آموزش آپدیت بایوس این بود که استفاده از برنامه ای که شما معرفی کردین ریسک بالایی داره چون ممکن وسط آپدیت این عملیات متوقف بشه و سیستم دیگه بوت نخواهد شد!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (18-07-16)
|
هر کاری ریسک داره حتی از خیابون رد شدن . بایوس شما خیلی قدیمی .بله میتونه مشکل شما را مرتفع کنه یعنی درصدش بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط liok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه رو سالهاست استفاده میکنم یکبار هم مشکلی پیش نیومده .من بر اساس تجربه به شما پیشنهاد میدم
خیلی خیلی مممنون بابت راهنمایی هایی که کردین من این روش حتما امتحان می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه غیر نیاز رو ببندید . آنتی ویروس هم غیر فعال کنید مشکلی پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط liok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (18-07-16), RADEON9 (18-07-16), redroz1376 (19-07-16)
من تمام مواردی که گفته بودین انجام دادم نرم افزاری هم که معرفی کردین دانلود کردم اما در هنگام آپدیت پیام خطا میداد و می گفت که نمیتونه به سرور مورد نظر وصل بشه،من از سایت گیگابایت آخرین نسخه نرم افزار دانلود کردم ولی زمانی که برای آپدیت اقدام می کنم این مشکل به وجود میاد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks